برگزاری پیشرویداد چادرو ۲۰۲۴ در دانشگاه یزد
مرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد ) با همکاری انجمنهای علمی دانشگاه یزد، نخستین پیشرویداد چادرو 2024 را در دانشگاه یزد برگزار کرد.
به گزارش خبرنگار ما، در این رویداد که با هدف توانمندسازی دانشجویان و ترویج فعالیتهای نوچاد در زمینه هوشمند سازی و هوش مصنوعی در زنجیره ارزش فولاد، عصر سهشنبه با استقبال پرشورجمعی از دانشجویان رشتههای مختلف در سالن جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار گردید، مدیرمرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) و دبیر رویداد(چادرو) گفت: این پیشرویداد فرصت مناسبی برای شکوفایی ایده های خلاقانه دانشجویان است و هدف اصلی آن، گسترش فرهنگ نوآوری و ایجاد فضایی برای همکاری و همفکری میان دانشجویان و مرکز نوآوری نوچاد است.
میر سینا امیر شنوا اضافه کرد: با توجه به اهمیت روزافزون فناوریهای نوین در صنعت فولاد، این پیشرویداد به عنوان یک بستر برای تبلور ایدههای دانشجویان خواهد بود و شرکتکنندگان میتوانند از فرصتهای شبکهسازی بهرهمند شوند و با نخبگان دانشگاهی و کارشناسان صنعتی ارتباط برقرار کنند.
وی افزود: در رویداد چادرو ۲۰۲۴، شرکتکنندگان می توانند ایده های خود را با محورهای مختلفی از جمله کاربردهای هوش مصنوعی در فرآیندهای تولید فولاد، بهینهسازی زنجیره تأمین و کاهش هزینهها، شناسایی و دستهبندی محصولات معیوب، پیشبینی نیازهای خدمات، افزایش کارایی عملیاتی و سایر زمینههای مرتبط ارائه دهند.
مدیرمرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) از همه ایدهپردازان، استارتاپها، کسب و کارهای خلاق و هستههای نوآوری که در راستای اهداف نوچاد فعالیت می کنند خواست تا در دومین رویداد جذب ایده و طرحهای فناورانه و نوآورانه (رویداد چادرو ۲۰۲۴) شرکت کنند.
وی اضافه کرد: فراخوان رویداد یاد شده از شهریورماه آغاز و تا ۱۵ آبانماه ادامه داشت اما با توجه پیش رویداد دانشجویی که در حال برگزاری است تا ۱۵ آذرماه تمدید شده است.
امیر شنوایادآور شد: در نخستین رویداد چادرو که سال گذشته برگزار شد ۱۰ طرح برتر شناسایی شد که اکنون وارد فرایند مشارکت با مرکز نوآوری نوچاد شدند.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد هم در این مراسم گفت: این دانشگاه با دارا بودن رشته های مختلف و اعضای هیات علمی، آمادگی دارد در حوزه های مختلف تعاملی خوبی با صنعت بیش از گذشته برقرار شود.
سخنرانی توانمندسازی بخشی از این برنامه بود که طی آن دکتر پویا پاکنژاد فعال کارآفرینی، در حوزه توسعه کسب و کار مطالبی را ارائه نمودند. وی ضمن بیان تجارب خود در حوزه راهاندازی استارتآپ در زمینه هوش مصنوعی، به نقش ویژه مراکز نوآوری مانند نوچاد در حمایت از کسب و کارهای نوآورانه اشاره نمود.
در ادامه این رویداد، پنل تخصصی نقش هوش مصنوعی و هوشمند سازی در رفع چالشهای پیش روی بخش معدن و صنایع معدنی در قرن ۲۱ با تمرکز بر برنامههای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور مدیران این شرکت و اساتید حوزه هوش مصنوعی و نوآوری برگزار شد.
در انتهای پیشرویداد نیز مسابقهای در حوزه نوآوری برگزار و به سه نفر برتر از دانشجویان جوایز نفیسی اهدا شد.