مرکز نوآوری نوچاد

مقالات نوچاد

روندهای برتر معدن و صنایع معدنی در سال 2024

روندهای برتر معدن و صنایع معدنی در سال 2024
به‌روز بودن در حوزه نوآوری به عنوان یک اصل حیاتی درنظر گرفته می‌شود و ضروری است افراد فعال در این حوزه از روندها و نوآوری‌های روز مطلع باشند. در این مقاله 8 روند برتر معدنی جهان در سال 2024 معرفی می شوند و 16 استارتاپ پیشتاز که در زمینه این روندها فعال هستند معرفی می‌گردند.
مقالات توانمندسازی 1403/06/26 1299 0


مقدمه:

تقاضای فزاینده برای دستگاه‌های الکترونیکی و سایر نوآوری‌های فناوری نیاز به مواد خام بکر مانند سیلیکون و سایر فلزات خاص را افزایش می‌دهد. در عین حال، تلاش‌هایی برای کاهش تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های معدنی وجود دارد. برای رسیدگی به این مسائل، استارتاپ‌ها و شرکت‌های مقیاس‌پذیر به دنبال نوآوری‌هایی هستند که کارایی، قابلیت اقتصادی و پایداری عملیات معدنی را بهبود ببخشند. این گزارش مروری بر روندهای معدن ارائه می‌دهد که از معادن متصل و هوش مصنوعی (AI) تا عملیات پایدار و چاپ سه‌بعدی را شامل می‌شود. برای کاوش در این موضوعات و تأثیر آن‌ها بر کسب‌وکارهای شما، ادامه مطلب را بخوانید.

 

با تحلیل و بررسی 1759 استارت‌آپ و شرکت‌های مقیاس‌پذیر، ۸ روند و نوآوری برتر صنعت معدن که بر شرکت‌های جهانی تأثیر می‌گذارد به همراه میزان اثرگذاری آن‌ها (اهمیت نسبی به درصد) عبارتند از:

1. اتوماسیون فرایند (22%)

2. اینترنت صنعتی اشیا (20%)

3. پایداری (16%)

4. هوش مصنوعی (14%)

5. تکنولوژی‌های پوشیدنی (البسه هوشمند) (14%)

6. مدل‌سازی مجازی (9%)

7. ساخت افزایشی (چاپ سه‌بعدی) (3%)

8. رایانش ابری (2%)

با توجه به موارد فوق، نوآوری‌های اصلی در این زمینه بر پیاده‌سازی سیستم‌های خودکار یا کنترل از راه دور متمرکز هستند. پیشرفت‌ها در حسگرها و سایر فناوری‌های اکتشاف، به پذیرش اینترنت صنعتی اشیاء (IIoT) در این صنعت منجر شده است. شرکت‌های معدنی از IIoT برای ردیابی فرآیندها و دارایی‌ها به منظور بهبود بهره‌وری استفاده می‌کنند.تهدید تغییرات اقلیمی، نیاز به عملیات معدنی پایدارتر از طریق برقی‌سازی و فناوری‌های معدن‌کاری با تولید باطله کم‌تر را ایجاب می‌کند. علاوه بر این، فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی، مدل‌سازی مجازی و رایانش ابری در مدیریت داده‌های عملیاتی کمک می‌کنند. این امر به نوبه خود بینش‌هایی را فراهم می‌آورد که به کاهش هزینه‌های عملیاتی و افزایش ایمنی و کارایی معادن کمک می‌کند.در نهایت، تولید افزایشی (چاپ سه‌بعدی) توسعه و تولید قطعات سفارشی و یدکی را با حداقل زمان تحویل تسهیل می‌کند.

در ادامه، ضمن بررسی هر یک از 8 روند نوآوری بخش معدن، شما با ۱۶ مورد از استارتاپ‌ها و شرکت‌های مقیاس‌پذیر امیدوارکننده و همچنین راه‌حل‌هایی که آن‌ها در زمینه این روند‌ها توسعه می‌دهند، آشنا خواهید شد. این ۱۶ استارتاپ بر اساس معیارهایی مانند سال تأسیس، موقعیت جغرافیایی، میزان تأمین مالی و سایر عوامل به‌دقت انتخاب شده‌اند. بسته به نیازهای خاص شما، انتخاب‌های برتر ممکن است متفاوت باشد.

 

      1. اتوماسیون فرآیند

عملیات معدنی شامل فرآیندهای پیچیده‌ای مانند حفاری، حمل و نقل مواد و بازرسی‌های میدانی است که نیاز به نیروی کار زیادی دارند. با افزایش تقاضا برای فلزات و مواد معدنی، استفاده از تعداد بیشتر ماشین‌آلات و کارگران ضروری می‌شود. پیشرفت‌های رباتیک و هوش مصنوعی امکان انجام عملیات معدنی به صورت خودکار یا از راه دور را فراهم کرده است. این فناوری‌ها به انجام عملیات بدون حضور انسان در حفاری‌ها کمک می‌کنند و حمل و نقل سنگ معدن به دامپتراک‌ها را از طریق اتوماسیون قطارهای برقی که مسیر مشخصی را دنبال می‌کنند، ممکن می‌سازند. علاوه بر این، اتوماسیون فرآیند نیاز به استخدام کارمندان جدید را کاهش می‌دهد و حضور انسان را در محیط‌های خطرناک حذف می‌کند که این امر ایمنی کارگران را بهبود می‌بخشد.

* استارت‌آپ Arventek

استارتاپ ترکیه‌ای Arventek، پهپادهای بدون سرنشین (UAV) را توسعه می‌دهد که داده‌های بصری جغرافیایی را جمع‌آوری و فعالیت‌های معدنی را تحلیل می‌کنند. این پهپادها قابلیت پرواز عمودی (VTOL) دارند که فضای مورد نیاز را به حداقل رسانده و قابلیت مانور را بهبود می‌بخشند. پلتفرم Arventek به نام RemoteSite، مسیرهای بازرسی را برنامه‌ریزی کرده، جزئیات را بررسی و پرواز را از طریق شبیه‌سازی پرواز زنده ردیابی می‌کند. این پهپادها عکس‌های با وضوح بالا ثبت کرده و آن‌ها را به نقشه‌های دیجیتال و مدل‌های سه‌بعدی تبدیل می‌کنند. آن‌ها بینش‌هایی را برای تسریع در تصمیم‌گیری در مورد توسعه معدن، موجودی اموال و ایمنی فراهم می‌کنند و همچنین مدیریت دارایی از راه دور را برای مدیران معادن امکان‌پذیر می‌سازند.

* استارت‌آپ SafeAI

SafeAI، یک استارتاپ مستقر در ایالات متحده، راه‌حل‌هایی برای تبدیل وسایل نقلیه معدنی به دارایی‌های خودران ارائه می‌دهد. مجموعه حسگرهای این استارتاپ به همراه نرم‌افزار خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی، وسایل نقلیه را به‌طور خودکار در معادن مدیریت و راه‌اندازی می‌کند؛ دارای یک سیستم درک محیطی است که به‌طور پویا محیط را نقشه‌برداری کرده و موانع را در زمان واقعی شناسایی و به آن‌ها واکنش نشان می‌دهد. سیستم مستقل از وسیله نقلیه SafeAI به راحتی به جریان‌های کاری ادغام می‌شود و مکان‌های کاری ایمن و بدون ورود را با بهره‌وری بالاتر و هزینه‌های عملیاتی کاهش‌یافته ایجاد می‌کند.

 

     2. اینترنت صنعتی اشیاء (IIoT)

حسگرهای دیجیتال و دستگاه‌های هوشمند در محیط‌های کاری همه جا وجود دارند، اما وسعت سایت‌های معدنی دسترسی به داده‌های ثبت‌شده را دشوار می‌کند. این موضوع منجر به ایجاد سیلوهای داده می‌شود که کارایی داده‌های حسگر را تضعیف کرده و ناکارآمدی‌هایی را ایجاد می‌کند. بهره‌برداری از IIoT دسترسی جهانی به داده‌های عملیاتی را برای ذینفعان از اپراتورهای معدن تا مدیریت ارشد فراهم می‌آورد. نوآوری‌های بیشتر امکان نظارت بر شرایط تجهیزات معدنی به‌صورت بلادرنگ، اندازه‌گیری‌های هوشمند و عملیات از راه دور را فراهم می‌کند که کارایی عملیاتی و استفاده از منابع را بهبود می‌بخشد.

* استارتاپ SedimentIQ

استارتاپ SedimentIQ مستقر در ایالات متحده، یک پلتفرم IIoT ارائه می‌دهد که استفاده از تجهیزات را ردیابی می‌کند. این استارتاپ از دستگاه‌های آماده مانند گوشی‌های هوشمند و نشانگرهای بلوتوث برای جمع‌آوری داده‌ها در مورد عملیات تجهیزات استفاده می‌کند. پلتفرم آن این داده‌ها را ردیابی و اندازه‌گیری کرده و به‌طور خودکار آن‌ها را تحلیل می‌کند تا بینش‌هایی در مورد ماشین‌های کم‌استفاده ارائه دهد. این امکان به مهندسان و مدیران معدن کمک می‌کند تا به‌راحتی زمان‌های چرخه را شناسایی کرده و استفاده از دارایی‌ها را بهبود بخشند.

* استارتاپ Datacakra

Datacakra، یک استارتاپ اندونزیایی است که در زمینه IIoT و سیستم‌های نظارتی تخصص دارد. این استارت‌آپ پلتفرم IIoT خود را به نام Provisense ارائه می‌دهد که راه‌حل‌های IoT با درجه صنعتی و سنگین را فراهم می‌کند و از طیف وسیعی از حسگرهای صنعتی پشتیبانی می‌کند. یکی دیگر از راه‌حل‌های Datacakra، Smartpole است که تیر‌های نوری موجود را به دستگاه‌های هوشمند تبدیل می‌کند. این دستگاه‌ها محیط معدن، وضعیت آب و هوا، سطح آلودگی و سرعت کامیون‌های باربری را نظارت می‌کنند و به مدیران معدن این امکان را می‌دهند که شرایط معدن را به صورت از راه دور رصد کنند.

 

    3. مدیریت پایدار

مدیریت پایدار یکی از نیازهای اساسی در صنعت معدن است. اجرای فرآیند استخراج معادن، مستلزم مصرف انرژی و منابع زیادی است که ردپای کربن قابل توجهی ایجاد می‌کند. تهدید تغییرات اقلیمی و کمبود منابع طبیعی نیاز به فناوری‌های پایدار و پاک‌تر در صنعت معدن را ضروری می‌سازد. علاوه بر این، شرکت‌های معدنی باید به اهداف مختلف پایداری که توسط دولت‌ها تعیین شده‌اند، دست یابند که این امر پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای مواد معدنی و فلزات را دشوار می‌کند. به همین دلیل، استارتاپ‌ها و شرکت‌های در حال توسعه، راه‌حل‌هایی را ایجاد می‌کنند که تأثیرات زیست‌محیطی ناشی از فعالیت‌های معدنی را کاهش می‌دهد. این راه‌حل‌ها شامل سوخت‌های جایگزین، برقی‌سازی دارایی‌ها، کاهش مصرف مواد و همچنین کاهش تولید باطله هستند. این راه‌حل‌ها به شرکت‌های معدنی این امکان را می‌دهند که با حداقل تأثیرات زیست‌محیطی، با تقاضای اقتصادهای در حال رشد همگام شوند.

* استارت‌آپ  Genomines

فناوری Genomines به‌عنوان یک استارتاپ بیوتکنولوژی فرانسوی، بهبود بیولوژی طبیعی گیاهان را برای استخراج تجدیدپذیر نیکل فراهم می‌کند. این تغییرات ژنتیکی توانایی این گیاهان را برای استخراج کارآمد و اقتصادی فلزات بهبود می‌بخشد و در عین حال زمین را نیز ترمیم می‌کند. فناوری Genomines همچنین امکان استخراج فلزات از باطله‌های معدنی را فراهم می‌کند که به معدنکاری پاک کمک کرده و به شرکت‌های معدنی اجازه می‌دهد تا آثار فلزات سنگین سمی را از خاک حذف کنند.

* استارتاپ Lekatech

استارتاپ فنلاندی Lekatech نیز در زمینه فناوری معدن و ساخت و ساز فعالیت می‌کند و تجهیزات حفاری و چکش‌زنی را برقی می‌کند. فناوری موتور خطی این استارتاپ ماشین‌آلات هیدرولیک معمولی را به تجهیزات برقی تبدیل می‌کند. این چکش‌های برقی عملکرد بالاتری نسبت به تجهیزات معمولی دارند و کنترل دقیقی بر هر ضربه و فاصله فراهم می‌کنند و در عین حال انتشار کربن را کاهش می‌دهند.

 

    4. هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به‌عنوان یک ابزار کلیدی در دیجیتال‌سازی عملیات معدنی، به مهندسان و مدیران معدن کمک می‌کند تا عملیات را در زمان واقعی ارزیابی کنند. هوش مصنوعی بعد جدیدی به تحلیل داده‌ها اضافه می‌کند که در آن شناسایی روندها یا الگوها، کاربرد داده‌ها را چند برابر می‌کند. استارتاپ‌ها از یادگیری ماشینی (ML)، یادگیری عمیق (DL) و پردازش زبان طبیعی (NLP) برای ارائه بینش‌هایی در مورد عملیات معدنی استفاده می‌کنند. آن‌ها شناسایی الگو و روند را برای پیشرفت در تشخیص ناهنجاری‌ها، تعمیر و نگهداری بر پایه پیش‌بینی‌ و دوقلوهای دیجیتالی برای عملیات معدنی ممکن می‌سازند. به این ترتیب، هوش مصنوعی به ذینفعان کسب‌وکار امکان می‌دهد تا تصمیمات سریع و آگاهانه بگیرند و در عین حال عملیات را خودکار کنند.

* استارتاپ  Optecs

Optecs، یک استارتاپ هلندی است که راه‌حل تصمیم‌گیری مبتنی بر هوش مصنوعی برای سیستم‌های اندازه‌گیری و کنترل معدن ارائه می‌دهد. این سیستم، به نام سیستم کنترل آسیاب هوشمند (SMCS)، از مدل‌سازی پویا استفاده می‌کند و با سیستم کنترل منطق برنامه‌پذیر (PLC) ترکیب می‌شود تا داده‌های عملیاتی را جمع‌آوری کند. سپس این داده‌ها را تحلیل کرده و راهبردهای کنترلی را برای بهینه‌سازی عملیات ارائه می‌دهد. این امر به اپراتورهای معدن امکان می‌دهد تا سایش و زمان توقف را کاهش داده، همچنین مصرف انرژی و آب را کاهش دهند در حالیکه ظرفیت تولید افزایش می‌یابد.

* استارتاپ Cognecto

Cognecto، یک استارتاپ هندی است که راه‌حل نظارت بر تجهیزات را برای تجهیزات سنگین معدنی ارائه می‌دهد. دستگاه لبه مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-powered edge) این استارتاپ داده‌های حسگر را از چندین منبع جمع‌آوری کرده و به ابر منتقل می‌کند. سپس راه‌حل Cognecto این داده‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و بینش‌هایی در مورد استفاده از دارایی در زمان واقعی ارائه می‌دهد. این امر تشخیص خرابی در محل را ممکن کرده و طول عمر تجهیزات سنگین را بهبود می‌بخشد.

 

    5. تکنولوژی‌های پوشیدنی

تکنولوژی‌های پوشیدنی در معادن به کارگران کمک می‌کنند تا ایمن و سالم بمانند. فناوری‌های پوشیدنی مانند واقعیت افزوده (AR)، واقعیت مجازی (VR) و واقعیت توسعه‌یافته (XR) آموزش و راهنمایی‌هایی را ارائه می‌دهند که به کارگران جدید اجازه می‌دهد بدون مواجهه با موقعیت‌های خطرناک آموزش ببینند. سایر دستگاه‌های پوشیدنی، مانند کلاه‌های ایمنی، جلیقه‌ها و دستبندهای مجهز به اینترنت اشیاء (IoT)، حرکات اپراتورها را ردیابی کرده، علائم حیاتی آن‌ها را تحت نظر قرار می‌دهند و حوادث ایمنی را شناسایی می‌کنند.

* استارتاپ Metasense

استارتاپ استرالیایی Metasense دستگاه پوشیدنی مدولار SafeSpot را برای مدیریت ریسک‌های محیطی ارائه می‌دهد. این دستگاه بر روی کلاه‌های ایمنی نصب می‌شود تا اقدامات ایمنی کارمندان را ردیابی و اجرا کند. Metasense، سخت‌افزار، نرم‌افزار و ابر ترکیبی داده‌ها را برای مدیریت سوابق جمع‌آوری کرده، دید عملیاتی بلادرنگ را فراهم می‌کند و تصمیمات پایین‌دستی را اطلاع‌رسانی می‌کند. این امر به مدیران معدن این امکان را می‌دهد که حرکات کارگران را از راه دور ردیابی کرده و محیط‌های آن‌ها را تحت نظر قرار دهند تا ریسک‌های ایمنی و فعالیت‌های ناخواسته را شناسایی کنند.

* استارتاپ 36Zero

استارتاپ 36Zero مستقر در بریتانیا، یک دستبند هوشمند ارائه می‌دهد که به‌طور مداوم موقعیت و علائم حیاتی کارگران را ردیابی می‌کند. این دستبند مکان‌های کاری را ردیابی می‌کند تا آن‌ها را در مناطق ایمن نگه دارد و فعالیت‌های غیرمجاز و کارگران تنها را شناسایی می‌کند. این دستبند هوشمند همچنین دارای یک دکمه اضطراری است که در صورت نیاز به کمک، اطلاع‌رسانی می‌کند و نظارت بر علائم حیاتی آن، اقدام‌های پیشگیرانه و پیش‌بینی‌کننده را در زمان بروز مشکلات جسمی ممکن می‌سازد. علاوه بر این، این امکان را برای افسران ایمنی فراهم می‌کند که پیام‌های فوری و زنگ‌های تخلیه را ارسال کنند و به این ترتیب محیط‌های معدنی را ایمن‌تر، سالم‌تر و هوشمندتر می‌سازد.

 

    6.  مدل‌سازی مجازی

نوآوری‌ها در مدلسازی مجازی به توسعه راه‌حل‌های تجسم سه‌بعدی و نقشه‌برداری دیجیتال کمک می‌کنند. این نوآوری‌ها امکان ایجاد مدل‌های دیجیتال را فراهم می‌آورند که دید بهتری به عملیات معدنی می‌دهند. راه‌حل‌های مدلسازی مجازی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای تبدیل تصاویر تجهیزات به مدل‌های سه‌بعدی استفاده می‌کنند که موقعیت و وضعیت آن‌ها را توصیف می‌کنند. این اطلاعات به مهندسان و مدیران معدن داده‌های مفیدی ارائه می‌دهد که برنامه‌ریزی بازرسی و نگهداری را تسهیل می‌کند. در نتیجه، مدلسازی مجازی نظارت بر دارایی‌ها و معادن را بهبود می‌بخشد و ایمنی و ظرفیت تولید بالا را تضمین می‌کند.

* استارتاپ gNext Labs

استارتاپ gNext Labs مستقر در ایالات متحده از تجزیه و تحلیل داده‌ها برای تبدیل داده‌های ویدئویی و تصویری به اطلاعات عملیاتی و تجاری قابل اقدام استفاده می‌کند. راه‌حل نرم‌افزاری مبتنی بر ابر این استارتاپ، به‌عنوان یک سرویس (SaaS)، مدل‌های بسیار دقیقی از نقاط ابر و مدل‌های سه‌بعدی سایت‌های معدنی ایجاد می‌کند. این مدل‌ها به مدیران معدن کمک می‌کنند تا مدیریت موجودی را بهبود بخشند، مصرف ذخایر را اندازه‌گیری کنند، پیشرفت معدن را ردیابی کرده و ایمنی سایت را ارزیابی کنند.

* استارتاپ Headlight AI

استارتاپ Headlight AI مستقر در بریتانیا یک راه‌حل تشخیص نور و فاصله (LiDAR) و تصویربرداری برای بازرسی و نقشه‌برداری معادن زیرزمینی ارائه می‌دهد. این راه‌حل از یک اسکنر چرخان ۳۶۰ درجه استفاده می‌کند که به‌طور مداوم تصاویر دارایی‌ها و تجهیزات را ثبت می‌کند. سپس Telesto نرم‌افزار این استارتاپ، ، از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای شناسایی الگوها و ویژگی‌ها از تصاویر استفاده می‌کند. این الگوریتم‌های هوش مصنوعی خطرات موجود برای کارگران در معادن زیرزمینی را شناسایی و مکان‌یابی می‌کنند و به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهند که از عملیات کارآمد اطمینان حاصل کنند. علاوه بر این، راه‌حل ارائه شده توسط این استارت‌آپ، نقشه‌های سه‌بعدی جغرافیایی برای بررسی معادن جدید ارائه می‌دهد.

 

    7. ساخت افزایشی (چاپ سه‌بعدی)

دارایی‌ها و تجهیزات معدنی به طور اختصاصی در هر سایت معدن استفاده می‌شوند و هر جزء ماشین مقدار زیادی مواد و منابع تولیدی را مصرف می‌کند. این امر محدودیت‌هایی را بر قابلیت‌های تولیدی مربوط به اجزای معدنی ایجاد می‌کند که در نتیجه منجر به افزایش زمان تحویل برای هر نیاز قطعه یدکی می‌شود. پیشرفت‌ها در ساخت افزایشی امکان تولید سفارشی قطعات با نیازهای ناگهانی را با حداقل زمان تحویل فراهم می‌کند. چاپ سه‌بعدی همچنین حمل و نقل پرهزینه قطعات به مناطق دورافتاده را در صورت خرابی تجهیزات با استفاده از تولید درجا حذف می‌کند. علاوه بر این، بهره‌وری عملیاتی را با کاهش توقف ماشین‌آلات افزایش می‌دهد.

* استارتاپ hyperTunnel

hyperTunnel، یک استارتاپ بریتانیایی است که از تکنیک‌های استخراج سطحی و چاپ سه‌بعدی برای ساخت تونل‌ها و زیرساخت‌های زیرزمینی برای فعالیت‌های معدنی استفاده می‌کند. این استارتاپ از ربات‌های نیمه‌خودکار کنترل شده توسط هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای ساخت تجهیزات معدنی به‌صورت چاپ سه‌بعدی استفاده می‌کند. همچنین یک گروه ربات ایجاد می‌کند که وظایفی از بازرسی‌های زمین‌شناسی، حفاری، پر کردن و سایر فعالیت‌های عمرانی را انجام می‌دهد. این امر سرعت ساخت را افزایش داده، ریسک پروژه را کاهش می‌دهد، عدم قطعیت مسیر زیرزمینی را حذف کرده و ضایعات مواد را کاهش می‌دهد.

* استارتاپ WAAM3D

WAAM3D، یک استارتاپ بریتانیایی است که ساخت افزایشی قوس سیمی (WAAM) را برای بخش معدن ارائه می‌دهد. دستگاه WAAM این استارتاپ، به نام RoboWAAM،  در مقیاس‌های مختلف قابلیت تولید دارد و به تولید فلزات به روش ساخت افزایشی در مقیاس بزرگ کمک می‌کند تا امکان ساخت قطعات یدکی به‌صورت درخواستی برای تجهیزات سنگین فراهم شود. این امر توقف‌های عملیاتی را در مواردی که جایگزینی قطعه ضروری است، کاهش می‌دهد.

 

    8. رایانش ابری

دیجیتالی شدن صنعت معدن دسترسی به داده‌های عملیاتی را از طریق دستگاه‌ها و پلتفرم‌های اینترنت اشیاء (IoT) فراهم می‌کند. اما گسترش این دسترسی به مکانی دورتر از تأسیسات معدنی نیازمند زیرساخت کامپیوتری گسترده‌ای است. رایانش ابری به شرکت‌های معدنی این امکان را می‌دهد که بدون اینکه نیاز به نگهداری زیرساخت‌های IT پرهزینه داشته باشند، از قابلیت‌های پردازش و مدیریت داده‌ها بهره‌برداری کنند. این امر هزینه‌های سرمایه‌ای را کاهش داده و از هزینه‌های عملیاتی اضافی جلوگیری می‌کند. همچنین، این امکان را برای کاربران ویژه فراهم می‌آورد که به داده‌های معدنی از راه دور دسترسی داشته باشند، که این امر ارتباطات بدون وقفه را تضمین کرده و سیلوهای داده را کاهش می‌دهد.

* استارتاپ GreaseBoss

استارتاپ استرالیایی GreaseBoss نرم‌افزار مبتنی بر رایانش ابری را ارائه می‌دهد که در ردیابی فعالیت‌های گریس‌کاری تجهیزات معدنی کمک می‌کند. پلتفرم مدیریت داده‌های تجهیزات این استارتاپ، به نام GreaseCloud، داده‌های گریس‌کاری را به‌طور ایمن جمع‌آوری و ذخیره می‌کند. این امر به مدیران نگهداری این امکان را می‌دهد که به داده‌های مربوط به برنامه‌های روانکاری و مصرف گریس دسترسی داشته باشند. این پلتفرم همچنین از تجزیه و تحلیل پیشرفته برای بهینه‌سازی حجم‌های گریس و فواصل روانکاری استفاده می‌کند.

* استارتاپ Minetell

استارتاپ کانادایی Minetell یک راه‌حل نظارت بر کنترل محیط کار مبتنی بر رایانش ابری ارائه می‌دهد که عملکرد کنترل‌های بهداشت و ایمنی را ارزیابی می‌کند. این راه‌حل به شرکت‌های معدنی اطلاعات ایمن و لحظه‌ای ارائه می‌دهد که تضمین می‌کند تمام اقدامات کنترلی به‌درستی انجام می‌شوند. این راه‌حل همچنین توصیه‌های ایمنی در مورد تجهیزات حفاظتی، بهداشت و فاصله‌گذاری فیزیکی ارائه می‌دهد. در نهایت، این راه‌حل هشدارهای خودکار را فراهم می‌کند که به کارمندان ایمنی اجازه می‌دهد به سرعت به مناطق نگران‌کننده رسیدگی کنند و از قرار گرفتن در معرض ریسک‌های مادی جلوگیری کنند.

 

جمع‌بندی

کشف تمام روندها، فناوری‌ها و استارتاپ‌های معدنی

آینده صنعت معدن بر روی خودکارسازی، دیجیتالی‌سازی و پایداری فرآیندها متمرکز است. نوآوری‌هایی که به دیجیتالی‌سازی کمک می‌کنند از فناوری‌هایی مانند اینترنت اشیاء (IoT) و هوش مصنوعی (AI) برای استخراج و تحلیل تمامی داده‌های عملیاتی موجود استفاده می‌کنند. این فناوری‌ها به شرکت‌های معدنی این امکان را می‌دهند که دوقلوهای دیجیتالی از تأسیسات خود ایجاد کرده و شفافیت عملیاتی را بهبود بخشند. این امر همچنین به بهبود مستمر فرآیندها و شناسایی مشکلات کمک می‌کند. علاوه بر این، فناوری‌هایی که به استفاده از برق، بازیافت مواد و معدن‌کاری با باطله کمتر کمک می‌کنند، به کاهش تأثیرات زیست‌محیطی معدن‌کاری می‌پردازند.

 

منبع:

http://www.startus-insights.com

1299

نوآوری معدن روندهای معدن معدن 2024 استارتاپ معدنی


روندهای برتر معدن و صنایع معدنی در سال 2024

برترین مقالات

به‌روز بودن در حوزه نوآوری به عنوان یک اصل حیاتی ...

مقالات توانمندسازی
1403/06/26 1299
Reverse Pitch یک مفهوم نسبتاً جدید در جهان کسب و ...

مقالات توانمندسازی
1402/09/18 494
سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا Venture Capital (VC)، یکی ...

مقالات توانمندسازی
1402/11/03 359

تا کنون دیدگاهی نوشته نشده، اولین نفر باشید که دیدگاهش را بیان می کند.

دیدگاه شما

کاربر گرامی خواهشمند است به موارد زیر دقت فرمایید:
• لطفا فارسی تایپ کنید و با حروف لاتین (فینگلیش) ننویسید.
• دیدگاه های ارائه شده پس از بازبینی منتشر می‌شود.
• آدرس ایمیل در سایت نمایش داده نمی شود.